Kerst 2013: slank dankzij Weight Watchers online!

WWKerts&Oud&NieuwEr zijn vast veel mensen die voor 2014 goede voornemens hebben. Ik had er ook 1 voor dit jaar: namelijk slanker worden, net als zovelen. En Deze keer is het ook daadwerkelijk gelukt met Weight Watchers online!

De Weight Watchers site is inmiddels helemaal vernieuwd: overzichtelijker, frisser en aantrekkelijkkelijker.

Je kunt er aan de slag met jouw persoonlijke plan, waar je te weten komt hoeveel pro points je mag eten per dag.

Je gaat in je dagboek plannen wat je op een dag gaat eten daarbij zorg je dat je voldoende drinkt en de gezonde voedingsstoffen binnen krijgt. Hoe langer je online bent; hoe beter je inzicht in voeding wordt.

Elke dag maak je bewustere keuzes over wat je wel en niet zult eten…….

Momenteel ben ik een wandelend reclamebord voor Weight Watchers en word er regelmatig gevraagd of ik nog meer ben afgevallen. Inmiddels ben ik 26 kilo kwijt, dat scheelt een paar kleding maten.

Het is een prachtige beloning om regelmatig iets nieuws aan te schaffen! Toch is het niet altijd makkelijke geweest. Je hoeft maar een winkel in te gaan en de verleidingen liggen op de loer. Natuurlijk is er regelmatig de trek in lekkere dingen, maar als je bewust kiest om ook dat in te plannen, krijg je steeds meer plezier in de nieuwe leefwijze.

Mijn doel is nog niet bereikt. Ik probeer eerst stabiel de maand december door te komen. Als het straks eenmaal januari is, ga ik de puntjes op de i zetten. Dan ga ik zeker nog wat kilo’s verliezen. Mijn doel voor 2014 is vooral het gewicht dat ik in 2013 verloor, er ook af te houden. In elk geval ga ik 2013 trots en slank afsluiten en raad ik iedereen die zijn overgewicht wil aanpakken aan om eens een kijkje te nemen bij Weight Watchers online!

Fijne Feestdagen en een slank 2014 gewenst!

Groetjes Ingrid.

Ingrid is aan het afvallen met behulp van Weight Watchers. Zij schrijft voor Blog.nl over haar ervaringen. Wekelijks geeft ze een update hoe het haar afgaat en wat haar bevindingen zijn.

Lees ook:De nieuwe aanpak van Weight Watchers geeft jou de controle!
Lees ook:Weight Watchers: het ene succesverhaal na het andere
Lees ook:“Weight Watchers online verveelt nog steeds niet!”
Lees ook:10 maanden Weight Watchers online; 25 kilo afgevallen!
Lees ook:‘Nu op mijn 50e heb ik weer bijna het gewicht dat ik had op m’n 19e’

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>